BUTIK

Viser 1–20 af 103 resultater

 • 1/4 KYLLING MED BEN

  DKK 39,00DKK 340,00
  Kylling har stor næringsværdi, er letfordøjelig og kendetegnet ved et højt indhold af sunde proteiner. Sammenlignet med andre kødtyper, er det et kaloriefattigt og fedtfattigt kød. Det er en kilde til B-vitaminer og mineraler - inklusive zink, magnesium og kalium.
  Vælg muligheder
 • AND MED BEN

  DKK 46,00DKK 570,00
  Andekød indeholder betydelige mængder fedt, hvilket øger foders kalorieværdi (vigtigt for sportshunde) og er en værdifuld kilde til Omega 3 flerumættede fedtsyrer og B-vitaminer. And er en værdifuld kilde til protein, fosfor, jern og kalium. Andekød er let fordøjeligt og gives ofte med succes til hunde med en følsom fordøjelseskanal.  
  Vælg muligheder
 • ANDEHALSE – HELE

  DKK 45,00DKK 570,00
  Andekød er rigt på fosfor, protein, jern og adskillige B-vitaminer, hvilket gør det til et ideelt supplement i enhver hunds kost, uanset hundens niveau af fysisk aktivitet. Andehalse er også velegnet til unge hvalpe. De kan bruges i kosten såvel som snack eller som belønning.
  Vælg muligheder
 • Pladsholder

  ANDEVINGER 

  DKK 46,00DKK 460,00
  Andekød er rigt på fosfor, protein, jern og adskillige B-vitaminer, hvilket gør det til et ideelt supplement til enhver hunds kost, uanset hundens niveau af fysisk aktivitet. Andevinger er også et ideelt forslag til unge hvalpe. De kan bruges i kosten, såvel som en snack eller en belønning.
  Vælg muligheder
 • ANTIAGE FRUGT & GRØNT MIX

  DKK 45,00DKK 450,00
  Enhver hund der er på BARF, bør i dens kost have finthakket rå grøntsager og frugter. Vores produkt indeholder de fleste af sæsonens friske grøntsager og frugter, som f.eks guleroder, persille, bladselleri , spinat, æbler, pærer, bær osv. Dog må man forvente at sammensætning af grøntsager og frugter ændres i løbet af året, fordi det netop indeholder sæsonbestemte grøntsager og frugter.
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – HEST

  DKK 57,00DKK 570,00
  Det er et af vores mest populære produkter I gruppen bestseller. Indeholder en blanding af hestekød af høj kvalitet, hesteben, hesteindmad , samt  grøntsager og frugter. Det er produceret som alle vores produkter, nemlig som granulat.  Dette produkt  anbefales især til hunde, der er allergiske over for fjerkræ. Det er en fuldfoderblanding, der indeholder alle Barf ingredienser. Produktet er supplementeret med Barf Balance fra VitaPetz.
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – LAKS

  DKK 57,00DKK 570,00
  Det er et unikt produkt designet til hunde, der elsker fisk. Indeholder en blanding af ømt laksekød med ben, indlæg og grøntsager med frugt. Der er en granulatblanding med lille diameter, der passer til hvalpe og hunde af mindre race. Dette produkt fungerer meget godt for dovne små hunde, der ikke kan lide store bidder og ben. Denne mad anbefales især til hunde, der er allergiske over for fjerkræ og kvæg. Det er en omfattende blanding, der indeholder alle barfelementer i en økonomisk emballage og let at dele på grund af formen på emballagen.  
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – LAM

  DKK 65,00DKK 650,00
  Det er et produkt, som rangeres højt på vores bestsellerliste. Som fuldfoderblanding, indeholder blanding af lammekød, blode lammeben, lammeindmad, grøntsager og frugter. Endvidere er det supplementeret med Barf Balance vitaminer og mineraler fra VitaPetz. Det er en fuldfoderblanding, der indeholder alle barf-ingredienser, produceret som løstfrost i granulatform, der gør det nemt at lave mindre portioner.
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – FJERKRÆ

  DKK 63,00DKK 630,00
  Det er et produkt, der indtager en førende position i vores bestseller salgsstatistik.  Produktet indeholder en blanding af fjerkrækød, finthakkede ben, fjerkræindmad samt  grøntsager og frugter. Det er en granulatblanding, der er velegnet til hvalpe fra 4 til 12 uger. Produktet er supplementeret med Barf Balance fra VitaPetz.
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – HJORT

  DKK 64,00DKK 640,00
  Det er et af vores mest populære produkter I gruppen bestseller. Indeholder en blanding af hjortekød af høj kvalitet, hjorteben, hjorteindmad , samt grøntsager og frugter . Det er produceret som alle vores produkter, nemlig som granulat. Dette produkt anbefales især til hunde, der er allergiske over for andre typer kod. Det er en fuldfoderblanding, der indeholder alle Barf ingredienser. Produktet indeholder supplementer Barf Balance fra VitaPetz.
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – KALVE

  DKK 55,20DKK 552,00
  Det er et produkt som rangeres højt på vores bestsellerliste. Som fuldfoderblanding , indeholder det blanding af kalvekød, kalveben, kalveindmad, grøntsager og frugter. Endvidere er den supplementeret med Barf Balance vitaminer og mineraler fra VitaPetz. Det er en fuldfoderblanding, der indeholder alle barf-ingredienser, produceret som løstfrost i granulat form, der gør det nemt at lave mindre portioner.
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – KANIN

  DKK 52,00DKK 520,00
  Det er et af vores mest populære produkter, der fører an i kategorien bestseller. Indeholder en blanding af delikat kaninkød, kaninben, indmad og grøntsager med frugt. Det er en granulatblanding, som er finthakket, velegnet til hvalpe og hunde af mindre racer. Dette produkt fungerer meget godt for hunde da ikke mutionerer eller som, ikke kan lide store stykker kød og ben. Denne blanding anbefales især til hunde, der er allergiske over for oksekød og fjerkræ. Det er en fuldfoderblanding, der indeholder alle de nodvendige elementer i en økonomisk emballage som let kan deles på grund af emballageformen.
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – OKSE

  DKK 55,20DKK 552,00
  Det er et produkt, som rangeres højt på vores bestsellerliste. Som fuldfoderblanding, indeholder blanding af oksekød, blode okseben, okseindmad, grøntsager og frugter. Endvidere er det supplementeret med Barf Balance vitaminer og mineraler fra VitaPetz. Det er en fuldfoderblanding, der indeholder alle barf-ingredienser, produceret som løstfrost i granulatform, der gør det nemt at lave mindre portioner.
  Vælg muligheder
 • FJERKRÆINDMADMIX 

  DKK 45,00DKK 450,00
  Fjerkræindmad er primært et perfekt fordøjeligt protein. Endvidere indeholder den store mængder af umættede fedtsyrer og er en kilde til vitaminer og aminosyrer. Indmad indeholder vitaminer, der perfekt supplerer køddiet. Det er værd at nævne, at fjerkræindmad indeholder store mængder fosfor.
  Vælg muligheder
 • FUGLEMIX

  DKK 39,00DKK 340,00
  Kyllingevinger har stor næringsværdi, er letfordøjelige og kendetegnet ved et højt indhold af sunde proteiner. Sammenlignet med andre kødtyper, er de kaloriefattige og fedtfattige. Kyllingekød er i sig selv kilden til B-vitaminer og mineraler - inklusive zink, magnesium og kalium.
  Vælg muligheder
 • GÅS MED BEN 

  DKK 45,00DKK 570,00
  Gåsekød er et sjældent brugt kødtype i dyreernæring. Det er det mest kalorierigt fjerkrækød, men det har en meget gunstig fedt sammensætning. Det indeholder en masse mono- og flerumættede fedtsyrer og meget mere Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, sammenlignet med kalkun- eller kyllingekød. Gås er kendetegnet ved et højt indhold af sunde proteiner.
  Vælg muligheder
 • HAMPOLIE – 750 ML

  DKK 252,00
  HAMPOLIE Den fineste hampolie. Koldpresset, ikke renset. Indeholder Omega 6 ca 65%, Omega 3 ca 25%, Omega 9 ca 10% Kan anvendes af baade mennesker og dyr.
  Tilføj til kurv
 • HESTEKALLUN

  DKK 39,00DKK 390,00
  Takket være det høje indhold af mikroelementer, regulerer hestekallun hundens bakterieflora. Hestekallun er et af de reneste produkter, fordi en hest, er ret kræsen og meget krævende, når det kommer til fodring. Hestens mave er rig på ekstremt værdifulde bakteriekulturer, der også hjælper med at opnå en tilstrækkelig lav PH i hundens fordøjelseskanal.
  Vælg muligheder
 • HESTEKØD MED BEN 

  DKK 45,00DKK 560,00
  Hestekød vægter meget lavt med hensyn til allergi og højt med hensyn til ernæringsværdi. Når man barfer sin hund, bør man sørger for variation i de forskellige kødtyper og her er det værd, at introducere hestekød til ugens menu. Hestekød indeholder letfordøjeligt protein sammen med vitaminer og mineraler, såsom B-vitaminer, fosfor, jern og kalium. Hesteben er en fremragende kilde til kalcium.
  Vælg muligheder
 • Pladsholder

  HESTEKØD MED BEN OG INDMAD

  DKK 45,00DKK 450,00
  Hestekød er meget lavt med hensyn til allergenicitet og højt med hensyn til ernæringsværdi. Når man varierer hundens kost, som er det centrale i enhver Barffordring, bør man tage hestekød med. Hestekød indeholder letfordøjeligt protein samt vitaminer og mineraler, såsom B-vitaminer, fosfor, jern og kalium. Knogler er en fremragende kilde til kalcium.
  Vælg muligheder

Viser 1–20 af 103 resultater