BUTIK

Viser 1–20 af 104 resultater

 • 1/4 KYLLING MED BEN

  DKK 22,50DKK 39,00
  Vælg muligheder
 • AND MED BEN

  DKK 22,50DKK 39,00
  AND MED BEN: Andekød indeholder betydelige mængder fedt, hvilket øger foders kalorieværdi (vigtigt for sportshunde) og er en værdifuld kilde til Omega 3 flerumættede fedtsyrer og B-vitaminer. And er en værdifuld kilde til protein, fosfor, jern og kalium. Andekød er let fordøjeligt og gives ofte med succes til hunde med en følsom fordøjelseskanal. Analytisk mammensaetning : Protein - 22% Fedt - 9% Fugtighed - 69%
  Vælg muligheder
 • ANDEHALSE – HELE

  DKK 39,00
  Andekød er rigt på fosfor, protein, jern og adskillige B-vitaminer, hvilket gør det til et ideelt supplement i enhver hunds kost, uanset hundens niveau af fysisk aktivitet. Andehalse er også velegnet til unge hvalpe. De kan bruges i kosten såvel som snack eller som belønning.
  Læs mere
 • Pladsholder

  ANDEVINGER 

  DKK 39,00
  Andekød er rigt på fosfor, protein, jern og adskillige B-vitaminer, hvilket gør det til et ideelt supplement til enhver hunds kost, uanset hundens niveau af fysisk aktivitet. Andevinger er også et ideelt forslag for unge hvalpe. De kan bruges i kosten, såvel som en snack eller en belønning.
  Læs mere
 • ANTIAGE FRUGT & GRØNT MIX

  ANTIAGE FRUGT & GRØNT MIX Enhver hund der er på BARF, bør i dens kost have grøntsager og frugter. Vores produkt indeholder de fleste sæson friske grøntsager og frugter, som f.eks guleroder, persille, spinat, æbler, pærer, bær osv.  Som sagt ændres  sammensætningen af ​​dette produkt ofte, fordi det indeholder sæsonbestemte grøntsager og frugter.
  Læs mere
 • BEGINNING – HEST

  DKK 27,50DKK 49,00
  BEGINNING - HESTEKØD Det er et af vores mest populære produkter I gruppen bestseller. Indeholder en blanding af hestekød af høj kvalitet, hesteben, hesteindmad , samt  grøntsager og frugter. Det er produceret som alle vores produkter, nemlig som granulat.  Dette produkt  anbefales især til hunde, der er allergiske over for fjerkræ. Det er en fuldfoderblanding, der indeholder alle Barf ingredienser.
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – LAKS

  DKK 49,00
  krótki opis produktu
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – LAM

  DKK 27,50DKK 49,00
  krótki opis produktu
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – FJERKRÆ

  DKK 27,50DKK 49,00
  BEGINNING - FJERKRÆ Det er et produkt, der indtager en førende position i vores bestseller salgsstatistik. Produktet indeholder en blanding af fjerkrækød, finthakkede ben, fjerkræindmad samt  grøntsager og frugter. Det er en granulatblanding, der er velegnet til hvalpe fra 4 til 12 uger.
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – KALVE

  DKK 27,50DKK 49,00
  BEGINNING MED KALVEKOD Det er et produkt som rangeres højt på vores bestsellerliste. Som fuldfoderblanding , indeholder det blanding af kalvekød, kalveben, kalveindmad, grøntsager og frugter. Endvidere er den supplementeret med Barf Balance vitaminer og mineraler fra VitaPetz. Det er en fuldfoderblanding, der indeholder alle barf-ingredienser, produceret som løstfrost i granulat form, der gør det nemt at lave mindre portioner.
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – KANIN

  DKK 27,50DKK 49,00
  BEGINNING MED KANIN Det er et af vores mest populære produkter, der fører an i kategorien bestseller. Indeholder en blanding af delikat kaninkød, knogler, indlæg og grøntsager med frugt. Det er en granulatblanding med lille diameter, der er velegnet til hvalpe og hunde af mindre race. Dette produkt fungerer meget godt for dovne hunde, der ikke kan lide store stykker kød og knogler. Denne mad anbefales især til hunde, der er allergiske over for oksekod og fjerkræ.Det er en omfattende blanding, der indeholder alle tøndeelementer i en økonomisk emballage og let at dele på grund af formen på emballagen.
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – KRONDYR

  DKK 27,50DKK 49,00
  krótki opis produktu
  Vælg muligheder
 • BEGINNING – OKSE

  DKK 27,50DKK 49,00
  Vi producerer også fuldfoder blandinger til hvalpe, som er 100% afbalanceret, hvor de indeholder kød med ben, indmad, grøntsager, frugter samt naturlige mineraler og vitaminer. Disse blandinger findes med oksekød, kalvekød, lammekød, fjerkrækød, hestekød samt kaninkød.
  Vælg muligheder
 • FJERKRÆINDMADMIX 

  DKK 39,00
  Fjerkræindmad er primært et perfekt fordøjeligt protein. Endvidere indeholder den store mængder af umættede fedtsyrer og er en kilde til vitaminer og aminosyrer. Indmad indeholder vitaminer, der perfekt supplerer køddiet. Det er værd at nævne, at fjerkræindmad indeholder store mængder fosfor. På grund af det høje forhold mellem fosfor og kalcium, skal indmad i kosten kontrolleres, for ikke at føre til overskud enten af fosfor eller kalcium. Af denne grund bør indmad ikke udgøre mere end 15-20% af kødmængden.
  Læs mere
 • FUGLEMIX MED BEN 

  DKK 22,50DKK 39,00
  Fuglemix med ben er kød fra kylling, and samt kalkun, hvor der er 70% kød og 30% ben i. Produktet hakkes og dybfryses ned til - 25C. Leveres som løsfrost.
  Vælg muligheder
 • GÅS MED BEN 

  DKK 22,50
  Gås med ben, er 70% kød og 30% finthakket ben.
  Vælg muligheder
 • HAMPOLIE – 500 ML

  DKK 94,00
  HAMPOLIE Den fineste hampolie. Koldpresset, ikke renset. Indeholder Omega 6 ca 65%, Omega 3 ca 25%, Omega 9 ca 10% Kan anvendes af baade mennesker og dyr.
  Læs mere
 • HESTEKALLUN

  DKK 22,50DKK 39,00
  Absolut en af vore bestseller. Grøn hestekallun er
  Vælg muligheder
 • HESTEKØD MED BEN 

  DKK 23,50DKK 39,00
  Hestekød vi anvender stammer fra dyr med fri økologisk opvækst. Kødet hakkes og fryses ind. Produktet leveres i granulatform (løsfrost), der gør det nemt, at dele det i mindre portioner. Må ikke steges eller koges.
  Vælg muligheder
 • Pladsholder

  HESTEKØD MED BEN OG INDMAD

  DKK 23,50DKK 39,00
  HESTEKOD MED BEN OG INDMAD Hestekød er meget lavt med hensyn til allergenicitet og højt med hensyn til ernæringsværdi, diætværdi, sensorisk tiltrækningskraft og sikkert forbrug. Hvis du vil diversificere dit kæledyrs kost, er det værd at introducere denne type kød til hverdagens måltider. Hestekød indeholder letfordøjeligt protein sammen med vitaminer og mineraler såsom B-vitaminer, fosfor, jern og kalium. Knogler er en fremragende kilde til calcium.Indmad er primært et perfekt fordøjeligt protein, det indeholder en stor mængde umættede fedtsyrer og en kilde til vitaminer og aminosyrer. Indpakningen indeholder vitaminer, der perfekt supplerer køddiet. Det er værd at nævne, at indpakningen indeholder store mængder fosfor.     Analytisk sammensætning: Protein - 19,7% Fedt - 14,2% Fugtighed - 56,3%
  Vælg muligheder

Viser 1–20 af 104 resultater