AND MED BEN

DKK 46,00DKK 570,00

Andekød indeholder betydelige mængder fedt, hvilket øger foders kalorieværdi (vigtigt for sportshunde) og er en værdifuld kilde til Omega 3 flerumættede fedtsyrer og B-vitaminer. And er en værdifuld kilde til protein, fosfor, jern og kalium. Andekød er let fordøjeligt og gives ofte med succes til hunde med en følsom fordøjelseskanal.

 

Ryd
Varenummer (SKU): 123 Kategorier: ,

Beskrivelse

And med ben er hakket andekød fra ænder af højeste kvalitet (Berberie og eller Pekin)med frit økologisk opvækst. De slagtes på et moderne slagteri, hvor hygiejne er i højsæddet med permanent kontrol af veterinæremydigheder. Forholdet mellem kød og ben er 70/30, dvs der er 70% kød og 30% ben i. Produktet er produceret i granulatform, som løstfrost, som gør det nemt, at dele i mindre portioner. Produktet gives til hunden efter optøning til stuetemperatur. Produktet er velegnet til alle hunderacer og alder. Kødet må ikke koges eller steges.
Produkt: Løsfrost.

Analyse:Protein 22%, fedt 9,0%, fugtighed 69%, råaske 0,2%

Andekød indeholder betydelige mængder fedt, hvilket øger diætens kalorieværdi (vigtigt for sportshunde) og er en værdifuld kilde til Omega 3 flerumættede fedtsyrer og B-vitaminer. And er en værdifuld kilde til protein, fosfor, jern og kalium. Andekød er let fordøjeligt og gives ofte med succes til hunde med en følsom fordøjelseskanal.

Andeben er kilde til kalcium.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 20 × 30 × 10 cm
vægt

10 kg, 1kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.