BEGINNING – LAKS

DKK 57,00DKK 570,00

Det er et unikt produkt designet til hunde, der elsker fisk. Indeholder en blanding af ømt laksekød med ben, indlæg og grøntsager med frugt. Der er en granulatblanding med lille diameter, der passer til hvalpe og hunde af mindre race. Dette produkt fungerer meget godt for dovne små hunde, der ikke kan lide store bidder og ben. Denne mad anbefales især til hunde, der er allergiske over for fjerkræ og kvæg. Det er en omfattende blanding, der indeholder alle barfelementer i en økonomisk emballage og let at dele på grund af formen på emballagen.

 

Ryd
Varenummer (SKU): 168 Kategori:

Beskrivelse

BEGINNING – LAKS

Det er et unikt produkt produceret til hunde, der elsker fisk. Indeholder en blanding af  laksekød med ben 80% indmad 10% og grøntsager med frugt 10%. Det er en granulatblanding som er finthakket, der passer til hvalpe og hunde af mindre racer. Dette produkt anbefales især til hunde, der er allergiske over for fjerkræ og oksekød. Det er en blanding, der indeholder alle ingredienser en fuldfoderblanding skal have.

Fisk er en værdifuld kilde til omega-3 essentielle fedtsyrer (EFA’er). Videnskabelig forskning bekræfter, at omega-3 fedtsyrer er meget vigtige til forebyggelse af blandt andet hjerte-kar-sygdomme, de har en positiv effekt på pelsen og klørne, reducerer blodtrykket, har antiinflammatoriske egenskaber og styrker immunsystemet. Fiskekød indeholder letfordøjeligt protein og fedt.

Yderligere information

Vægt 11 kg
Størrelse 20 × 30 × 10 cm
vægt

10 kg, 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.