GÅS MED BEN 

DKK 45,00DKK 570,00

Gåsekød er et sjældent brugt kødtype i dyreernæring. Det er det mest kalorierigt fjerkrækød, men det har en meget gunstig fedt sammensætning. Det indeholder en masse mono- og flerumættede fedtsyrer og meget mere Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, sammenlignet med kalkun- eller kyllingekød. Gås er kendetegnet ved et højt indhold af sunde proteiner.

Ryd
Varenummer (SKU): 90 Kategorier: ,

Beskrivelse

Gås med ben er gåsekød fra gåselår, eller fra hele kroppe minus filet, som hakkes og fryses ind. De gæs vi anvender i vor produktion, har alle haft fri økologisk opvækst. Der er 70% kød og 30% ben. Produktet leveres som løsfrost, der gør det nemt, at dele det i portioner. Må ikke koges eller steges.

Gåsekød er et sjældent brugt kødtype i dyreernæring. Det er det mest kalorierigt fjerkrækød, men det har en meget gunstig fedt sammensætning. Det indeholder en masse mono- og flerumættede fedtsyrer og meget mere Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, sammenlignet med kalkun- eller kyllingekød. Gås er kendetegnet ved et højt indhold af sunde proteiner. Din hund vil også modtage mange værdifulde vitaminer A, E, B-vitaminer og mineraler: kalium, fosfor, magnesium, jern, zink, som har en positiv effekt på hundens immunforsvar.
Ben er en fremragende kilde til kalcium.

Analyse:
Protein – 22%
Fedt – 9%
Fugtighed -69%

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 20 × 30 × 10 cm
vægt

10 kg, 1kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.