HESTEKØD MED BEN 

DKK 45,00DKK 560,00

Hestekød vægter meget lavt med hensyn til allergi og højt med hensyn til ernæringsværdi. Når man barfer sin hund, bør man sørger for variation i de forskellige kødtyper og her er det værd, at introducere hestekød til ugens menu.
Hestekød indeholder letfordøjeligt protein sammen med vitaminer og mineraler, såsom B-vitaminer, fosfor, jern og kalium. Hesteben er en fremragende kilde til kalcium.

Ryd
Varenummer (SKU): 92 Kategorier: ,

Beskrivelse

HESTEKOD MED BEN OG INDMAD Hestekød er meget lavt med hensyn til allergenicitet og højt med hensyn til ernæringsværdi, diætværdi, sensorisk tiltrækningskraft og sikkert forbrug. Hvis du vil diversificere dit kæledyrs kost, er det værd at introducere denne type kød til hverdagens måltider. Hestekød indeholder letfordøjeligt protein sammen med vitaminer og mineraler såsom B-vitaminer, fosfor, jern og kalium. Knogler er en fremragende kilde til calcium. Indmad er primært et perfekt fordøjeligt protein, det indeholder en stor mængde umættede fedtsyrer og en kilde til vitaminer og aminosyrer. Indpakningen indeholder vitaminer, der perfekt supplerer køddiet. Det er værd at nævne, at indpakningen indeholder store mængder fosfor.

Analyse:
Protein – 19,7%
Fedt – 14,2%
Fugtighed – 56,3%

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 20 × 30 × 10 cm
vægt

10 kg, 1kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.