KALKUNKØD MED BEN

DKK 45,00DKK 560,00

Kalkunkød har et lavt fedtindhold og et højt proteinindhold. Det hører til kødtyper, der er let fordøjelige. Specialister anbefaler kalkunkød primært til hunde med en følsom fordøjelseskanal eller overvægtige hunde, da de er ideelle til vægttab. Først og fremmest indeholder det en masse protein, som er den grundlæggende byggesten i kroppen og giver også den nødvendige energi.

Ryd
Varenummer (SKU): 101 Kategorier: ,

Beskrivelse

Det kalkunkød vi anvender kommer fra et moderne slagteri, hvor hygiejne er i højsæddet med permanent kontrol af veterinæremydigheder. Forholdet mellem kød og ben er 70/30, dvs der er 70% kød og 30% ben i. Produktet er produceret i granulat form , som gør det nemt, at dele i mindre portioner. Produktet gives til hunden efter optøning til stuetemperatur. Produktet er velegnet til alle hunderacer og alder. Kødet må ikke koges eller steges.
Produkt: Løsfrost.

Produkt: løsfrost kalkungullasch i tern, er stykker kalkunkød med brusk, som er rigtigt godt for hunde, der har godt af, at skulle bruge bisserne. Leveres som løstfrost og dermed er det let, at lave mindre portioner.

Kalkunkød har et lavt fedtindhold og et højt proteinindhold. Det hører til kødtyper, der er let fordøjelige. Specialister anbefaler kalkunkød primært til hunde med en følsom fordøjelseskanal eller overvægtige hunde, da de er ideelle til vægttab. Først og fremmest indeholder det en masse protein, som er den grundlæggende byggesten i kroppen og giver også den nødvendige energi. Ben og ben er en fremragende kilde til calcium.

Analyse:
Protein – 22%
Fedt – 9%
Fugtighed – 69%

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 20 × 30 × 10 cm
vægt

10 kg, 1kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.