LIFETIME – AND

DKK 64,00DKK 640,00

En af de mest populære fuldfoderblandinger i vores sortiment er Lifetime med and. Andekød anbefales til hunde af alle racer og størrelser og til dem med allergiske problemer. Specielt til efterår og i vinter perioden, er det hensigtsmæssigt, at give hunden Lifetime med and, når hunden har brug for foder, der er særlig rig på animalsk protein, en høj dosis vitaminer, mineraler og stoffer, der styrker dens immunitet.

Ryd
Varenummer (SKU): 184 Kategori:

Beskrivelse

LIFETIME MED AND
En af de mest populære fuldfoderblandinger i vores sortiment er Lifetime med and. Andekød anbefales til hunde af alle racer og størrelser og til dem med allergiske problemer. Specielt til efterår og i vinter perioden, er det hensigtsmæssigt, at give hunden Lifetime med and, når hunden har brug for foder, der er særlig rig på animalsk protein, en høj dosis vitaminer, mineraler og stoffer, der styrker dens immunitet. Derudover indeholder blandingen andeindmad, andeben, frugt og grønt. Det gør det til en komplet monoprotein blanding. Derudover er denne blanding specielt suppleret med vitaminer og mineraler fra VitaPetz Barf Balance.

Indhold: Andekød 60%, andeindmad 10%, fint knuste bløde andeben 20%, frugt og grønt 10% som persille, gulerødder, spinat, æbler og pærer. Sælges i 1 kg pakker.

Yderligere information

Vægt 11 kg
Størrelse 20 × 30 × 10 cm
vægt

10 kg, 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.