LIFETIME – KYLLING

DKK 64,00DKK 640,00

Dette produkt er fuldfoder, monoprotein blanding, som indeholder alle ingredienser som en fuldfoderprodukt skal indeholde, dvs. kyllingekød, kyllingeben, kyllingeindmad samt grøntsager og frugter. Derudover er denne blanding specielt suppleret med vitaminer og mineraler fra VitaPetz Barf Balance.

Ryd
Varenummer (SKU): 182 Kategori:

Beskrivelse

LIFETIME MED KYLLING
Dette produkt er fuldfoder, monoprotein blanding, som indeholder alle ingredienser, som en fuldfoderprodukt skal indeholde, dvs. kyllingekød, kyllingeben, kyllingeindmad samt grøntsager og frugter. Derudover er denne blanding specielt suppleret med vitaminer og mineraler fra VitaPetz Barf Balance.
Kyllingekød er let fordøjeligt, kendetegnet ved et højt indhold af sunde proteiner. Sammenlignet med andre typer produkter, er det et kaloriefattigt og fedtfattigt kød. Det er en kilde til B-vitaminer og mineraler – inklusive zink, magnesium og kalium. Ben er en god kilde til Kalcium. Foderblandingen er i form af løsfrost, hvilket betyder, at den er let at opdele i portioner.

Indhold: Kyllingekød 60%, kyllingeindmad 10%, fint knuste bløde fjerkræben 20%, frugt og grønt 10% som persille, gulerødder, spinat, æbler og pærer. Sælges i 1 kg pakker.

Yderligere information

Vægt 11 kg
Størrelse 20 × 30 × 10 cm
vægt

10 kg, 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.