OKSEKØDMIX MED 10% KALLUN

DKK 44,00DKK 440,00

OKSEKØDMIX MED 10% KALLUN

Oksekød er et af de mest værdifulde kødtyper, fordi det indeholder meget protein, er ekstremt rig på jern og B-vitaminer og har et højt niveau af zink, magnesium og kalium, som har en positiv effekt på din hunds immunforsvar. Oksekød er en meget god løsning for hunde, der starter deres eventyr med Barf. Denne blanding indeholder også oksekallun, som indeholder en stor mængde mælkesyrebakterier Lactobacillus Acidophilus. Denne bakterie danner sammen med andre bakterier bakterieflora i hundens fordøjelsessystem og skaber et miljø, der forhindrer udviklingen af skadelige mikroorganismer og deltager i produktionen af ​​niacin, folinsyre og vitamin B6 (Denne vitamin er nødvendig for korrekt metabolisme af kalcium i kroppen).

 

Ryd
Varenummer (SKU): 146 Kategorier: ,

Beskrivelse

OKSEKØDMIX MED 10% KALLUN

Oksekød er et af de mest værdifulde kødtyper, fordi det indeholder meget protein, er ekstremt rig på jern og B-vitaminer og har et højt niveau af zink, magnesium og kalium, som har en positiv effekt på din hunds immunforsvar. Oksekød er en meget god løsning for hunde, der starter deres eventyr med Barf. Denne blanding indeholder også oksekallun, som indeholder en stor mængde mælkesyrebakterier Lactobacillus Acidophilus. Denne bakterie danner sammen med andre bakterier bakterieflora i hundens fordøjelsessystem og skaber et miljø, der forhindrer udviklingen af skadelige mikroorganismer og deltager i produktionen af ​​niacin, folinsyre og vitamin B6 (dette vitamin er nødvendig for korrekt metabolisme af kalcium i kroppen).

Analytisk sammensætning af oksekallun:

(pr. 100 g af produktet): ca. 12% protein, 3,5% fedt (inklusive 7 mg Omega-3 og 125 mg Omega-6), 69 mg calcium, 64 mg fosfor, 13 mg magnesium, 67 mg kalium, 1, 4 mcg vitamin B12 og 0,2 mg vitamin E.

 

Analytisk sammensætning af oksekød:

Protein – 19,7%

Fedt – 14,2%

Fugtighed – 56,3%

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 20 × 30 × 10 cm
vægt

10 kg, 1kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.